RÓLUNK

BAGOLYVÁR Zirc város legrégebbi épületeként nyilvántartott barokk műemlék. A felújított épületben két szinten, összesen 600 m2-en, és egy közel 1500 m2-es kerthelyiségben várjuk egész évben kedves vendégeinket. Az étteremben bakonyi tájjellegű ételeket fogyaszthatnak, illetve a látványkemence térben akár el is készíthetik. A barokk épület alkalmas helyszíne lehet esküvők, családi, baráti, valamint céges rendezvények lebonyolításának.
A Bagolyvár közvetlen szomszédságában immár elérhetőek többféle igényt kielégítő szálláshely-szolgáltatásaink is.
A korhűen felújított parasztházban 5 db, saját fürdőszobás privát szoba, a telek hátsó részében pedig kempingezési lehetőség várja az utazókat.
Az épületekhez tartozó hatalmas, gondozott kertben grillezési lehetőség, gyermekjátszótér is rendelkezésre áll.

Fogadónk szolgáltatásai:

  • rendezvények teljes körű lebonyolítása (konferenciák, ballagások, csapatépítés stb.)

  • esküvők lebonyolítása

  • gyermek-és ifjúsági táborok, osztálykirándulások

  • kiállítások rendezése

  • kerékpárbérlés

  • lovaglási lehetőség

Egyedi ajánlatainkért érdeklődjön az uzemeltetes.bagolyvar@gmail.com email címen, vagy nyitvatartási időben a 06 20 256 3632-es telefonszámon.

Bagolyvár fogadó (VIDEO):

 

Együttműködő partnereink:


Rent a Bike kerékpárkölcsönzés itt»
 

HÁZIREND


Kedves Vendégeink!


Köszöntjük Önöket korhűen felújított, közel 200 éves szálláshelyünkön. Itt-tartózkodásuk alatt mindent elkövetünk, hogy pihenésük kellemes legyen. Ennek érdekében, kérjük az alábbiak betartását!

A szobákat az érkezés napján 14 órától lehet elfoglalni, a távozás napján pedig 11 óráig kérjük elhagyni. (ezektől eltérő időpontokban történő érkezés és távozás, külön megbeszélés alapján lehetséges)
A szobákban az érkezéskor tapasztalt mindennemű meghibásodást kérjük jelezzék a személyzetnek

Éttermünkben ebéd és vacsora fogyasztására van lehetőség, az alábbi nyitva tartás szerint:

Kedd-Szerda-Csütörtök

12-20 óráig

Péntek-Szombat

12-21 óráig

Vasárnap

12-21 óráig

Hétfőn éttermünk zárva tart.


 

A szálláshelyen csak a regisztrált vendégek tartózkodhatnak, kérjük Önöket, hogy látogatóikat éttermünkben fogadják.

A szobákban hűtő-fűtő elektromos készüléket használni nem megengedett. A Fogadó egész területén tilos a dohányzás. Dohányozni az étterem teraszán, kijelölt helyen lehetséges.

Balesetről vagy egyéb rendkívüli eseményről a szállásadót haladéktalanul értesíteni kell, a 06 20 256 3632-es telefonszámon. A szálláshely területén, vagy a berendezésben okozott kárt a károkozó vagy törvényes képviselője köteles megtéríteni.

A szálláshelyre behozott személyes értéktárgyakért felelősséget nem vállalunk. Kisállatok 500 Ft-os napidíj ellenében - előre egyeztetve - hozhatók be. Az állatokért, az ebből eredő esetleges balesetekért és károkért, kizárólag az állatot a Fogadó területére behozó személy a felelős.

Kérjük tartsák tiszteletben a többi vendég nyugalmát és kerüljék a hangoskodást, különösen este 22 és reggel 7 óra között.

Kérjük ügyeljenek a tisztaságra!

Kellemes pihenést kívánunk Önöknek!

 

   


VISSZA A FŐOLDALRA 
       © 2017 Bagolyvár Fogadó – Zirc